Γνωρίστε τον Pastry Chef
Γνωρίστε τον Pastry Chef
Asteras Catering

About our Pastry Chef

O Παναγιώτης Κίτσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, μέσα σε μία οικογένεια με παράδοση στην Ζαχαροπλαστική. Η οικογενειακή επιχείρηση Ζαχαροπλαστικής καλλιέργησε από νεαρή ηλικία στον ίδιο το πάθος της τέχνης της προετοιμάζοντας τον ίδιο για μία μεγάλη βραβευμένη πορεία στον χώρο.

Ο ίδιος είναι απόφοιτος από το 2002 της κρατικής σχολής Αρτοζαχαροπλαστικής και με σταθμό το πτυχίο του ξεκινά η μεγάλη του εμπειρία.

Εργάστηκε ως Pastry chef σε μεγάλα ζαχαροπλαστεία των Αθηνών και στο HILTON Αθηνών.

Το 2006 – 2008 επιμορφώθηκε από την μεγάλη σχολή Le Gourmet ως τεχνικός μαγειρικής τέχνης.

Το 2007 επιστρέφει με σκοπό την ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης καθιστώντας την μονόδρομο επισκεπτών και πελατών της τουριστικής περιφέρειας του Καρπενησίου.

Το 2009 παράλληλα με την άλλη του δραστηριότητα, άρχισε να ασχολείται με τις δεξιώσεις catering που τον καθιστούν άριστο γνώστη της οργάνωσης.

Το 2011 – 2015 εμπλουτίζει κι άλλο τις γνώσεις του παρακολουθώντας το τμήμα αρτοζαχαροπλαστικής ΟΑΕΔ στην Φθιώτιδα.

Από το 2016 έως σήμερα είναι καθηγητής στο ΔΙΕΚ στο τμήμα της μαγειρικής.

Χρυσό Βραβείο 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2010

Χρυσό Βραβείο 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2012

Χρυσό βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής Τέχνης στην κατηγορία Γαμήλιας Τούρτας με συμμετοχή Βαλκανικών χωρών.

Αργυρό Βραβείο 7ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2014

Αργυρό Βραβείο 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2010

Αργυρό Βραβείο 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2011

Αργυρό Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής Τέχνης στην κατηγορία Δημιουργική Παρουσίαση Σοκολάτας με συμμετοχή Βαλκανικών χωρών.

Χάλκινο Βραβείο 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2009

Χάλκινο Βραβείο 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2011

Το 2015 έχει λάβει τον τίτλο Barista Basic από την UNIVERSITA del CAFFE και την Illy

Asteras Catering
5ο χλμ Λάρισας – Αμπελώνα

2410593880 | 6976995782

info@asterascatering.gr